Monitor Audio Gold 100 – Fantastisk højttaler med utrolig opløsningMonitor Audios Gold-serie har altid været ret speciel. Før Platinum-serien blev lanceret var Gold-serien den absolutte top-serie fra Monitor Audio og det var herfra, at de mindre og billigere modeller lånte teknologi og erfaring.

Gold-serien er nu den anden største serie fra Monitor Audio og i denne nyeste revision, ser vi en hel del af styrkerne fra den store Platinum-serie. Du får her den utrolige C-CAM bånddiskant, der rækker helt op til himmelråbende 60kHz – en markedsledende ydelse fra en højttaler i den prisklasse.

I videoen her, tager vi et kig på den store standerhøjttaler i serien, Gold 100. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:
https://tapeconnection.dk/product/monitor-audio-gold-100-5973/

Lyrics

Download From Source

Scroll to Top